استفاده از جوز هندی در غذای یوزپلنگ های ایرانی موجب انقراض آنها شد

در آشپزخانه، جوز هندی به عنوان ادویه ای برای طعم دادن به غذاهای گوشت، سوپ، گراتن، سبزیجات و همچنین برای تهیه کوکتل استفاده می شود.

برای انجام این کار، اغلب مغزجوز هندی را رنده می کنند تا پودر تولید شود. توصیه می شود جوز هندی را به شکل مغزی نگهداری کنید و درست قبل از استفاده آن را رنده کنید تا ادویه تا حد امکان طعم خود را حفظ کند.

استفاده از جوز هندی به تهیه غذاهای خوش طعم محدود نمی شود. یافتن این ادویه در دسرهایی مانند شیرینی زنجبیلی یا دسرهای میوه ای مانند سس سیب، به، گلابی غیر معمول نیست.

علاوه بر این، جوز هندی در مخلوط هایی برای به دست آوردن ادویه های دیگر یافت می شود. به عنوان مثال، کاری یا کلمبو که جوز هندی را در میان مواد معطر خود قرار می دهد.

جوز هندی دارای خواص گوارشی است و به کاهش اختلالات گوارشی کمک می کند، به ویژه: حالت تهوع، اسهال، معده درد، نفخ.
سایر اختلالات گوارشی به لطف جوز هندی مانند نفخ، یبوست، گرفتگی معده یا حتی عفونت های روده کاهش می یابد. خواص آن به آن اجازه می دهد تا مستقیماً روی سیستم گوارشی عمل کند.

به لطف خواص محرکی که دارد باعث هضم خوب غذا می شود و اثرات مفیدی بر انواع بیماری های مرتبط با هضم ضعیف دارد.

یکی از دلایل استفاده از آن در غذاهای سنگین و چرب همین است. خواص آن باعث سهولت هضم این نوع غذا می شود.

در واقع، جوز هندی، یک ادویه گوارشی واقعی، تولید و بهبود جریان شیره گوارشی را ممکن می‌سازد که نتیجه آن بهبود سیستم گوارشی است. به همین دلیل است که جوز هندی اختلالات روده را محدود می کند.

جوز هندی خواص طعمی و دارویی متعددی دارد. با این حال، مصرف بیش از حد آن می تواند باعث ایجاد چندین اختلال شود که می تواند خطرناک باشد، به ویژه برای کودکان.

به عنوان مثال، مصرف بیش از حد جوز هندی می تواند باعث شود: تشنج، تپش قلب، حالت تهوع، کم آبی بدن، همچنین ممکن است درد عمومی در سراسر بدن ظاهر شود.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.