اخیراً، یک روند جدید و به سرعت در حال توسعه در فرآوری انجیر خشک شده این است که میوههای خشک شده با کیفیت اضافی که تا سطح رطوبت متوسط (حدود 35٪) هیدراته شدهاند، بستهبندی میشوند و سپس پاستوریزه میشوند تا به صورت آماده به دست آیند.
میوه های نرم و آبدار را بخورید انجیرخشک اسلایس که در قفسه ثابت هستند. ساقه های این میوه های درجه یک فرآوری شده با این روش نوظهور قبل از پردازش به صورت دستی بریده و جدا می شوند.
این ساقه های انجیر حاوی بخشی از بافت گوشتی است که بسته به تجربه کارگران شاغل در ساقه بری بین 1 تا 1.5 درصد وزن کل میوه تغییر می کند.
بنابراین، افزایش علاقه صنعت برای ارزش گذاری ضایعات ساقه برای تولید محصولات با ارزش افزوده وجود دارد. در مطالعه حاضر، پکتین از ضایعات ساقه انجیر خشک شده در آفتاب استخراج و برای خواص مولکولی و عملکردی آن مشخص شده است.
چاودار اوغلو و همکاران، 2020 ). انجیر خشک همدان این کار از این جهت بدیع است که اولین مطالعه مربوط به خواص عملکردی پکتین از ضایعات ساقه انجیر خشک شده و انجیر خشک کامل است.
پکتین مرکبات (CP، P9135، اسید galacturonic ≥79٪، محتوای متوکسی ≥8٪) از Sigma-Aldrich (سنت لوئیس، MO، ایالات متحده آمریکا) خریداری شد.
همه مواد شیمیایی دیگر درجه انجیر خشک شکری معرف بودند. ضایعات ساقه (شامل ساقه و یک تکه گوشت میوه چسبیده که مربوط به 1 تا 1.5 درصد از گوشت میوه است) از فرآوری انجیر خشک با کیفیت بالا که برای پاستوریزاسیون بسته بندی شده است باقی مانده است.
و انجیر خشک کامل غیر استاندارد (هر دو رقم ساریلوپ) که به شدت آسیب دیده اند، با مهربانی توسط KFC Gıda Tekstil Sanayi İthalat İhracat Yatırım A.Ş (Menemen، ترکیه) عرضه شد.
تمام نمونه ها از بازرسی UV عبور داده شدند. ترکیب تقریبی ضایعات ساقه به شرح زیر است:
رطوبت (به روش اجاق خلاء، انجیر خشک استهبان AOAC، 934.06)، پروتئین (به روش میکرو کجلدال)، روغن (به روش سوکسله، AOAC، 963.15)، خاکستر (به روش AOAC، 940.26) و محتوای کربوهیدرات (با محاسبه) به ترتیب 20.9، 4.6، 0.7، 2.5 و 71.3 درصد بود.
تمام آنالیزها برای ترکیب تقریبی در سه تکرار انجام شد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.