میوه خشک سنتی مصرفی در برآورد جهانی محصول خرما

رایج ترین انواع میوه خشک سنتی مصرفی است. مقادیر تولید در جدول 1 بر اساس داده های قابل ردیابی از گزارش های تجاری رسمی است و بنابراین ممکن است حجم واقعی تولید را به میزان قابل توجهی دست کم بگیرد.

به عنوان مثال، برآورد جهانی محصول خرما بیش از 8 میلیون تن است بزرگترین تولید میوه خشک را تا حد زیادی فراهم می کند.

با این حال، تنها حدود 12 درصد از میوه خشک حبه ای ایرانی خرماهای برداشت شده برای تجارت شرطی شده و در آمار رسمی گنجانده شده است، در حالی که بقیه برای تهیه شربت، خوراک ذخیره، پوشش های محافظ یا مصرف محلی استفاده می شود.

به طور طبیعی، بیشترین مصرف سرانه میوه های خشک در منطقه شمال آفریقا/خاورمیانه، منطقه اصلی کاشت نخل خرما است. بنابراین، مصرف سرانه خرما در برخی از کشورهای عربی ممکن است بیش از 30 کیلوگرم در سال باشد.

برای مقایسه، در ایالات متحده، تنها حدود 7٪ از جمعیت عمومی مصرف روزانه میوه های خشک سنتی را گزارش کردند.

اروپایی‌ها فقط گاهی اوقات میوه خشک تابستانی میوه‌های خشک مصرف می‌کنند، به طوری که بیش از نیمی از پاسخ‌ دهندگان در برخی کشورها، مانند هلند، ادعا می‌کنند که هرگز میوه‌های خشک نمی‌خورند، اگرچه ممکن است به طور منظم محصولات حاوی میوه‌های خشک مانند غلات یا کلوچه‌ها را مصرف کنند.

همانطور که انتظار می رود گیاهخواران میوه های خشک را بیشتر از غیر گیاهخواران مصرف می کنند. در کشورهای غربی، انواع میوه های خشک مصرفی متنوع است و کشمش سرب را حفظ می کند.

جالب اینجاست که برخی از میوه خشک خانگی میوه‌ها مانند خرما و انجیر در کشورهای غیرتولیدکننده تقریباً به‌طور کامل به صورت خشک مصرف می‌شوند و حتی برای غربی‌ها، آلو و زردآلو ترجیحاً به عنوان میوه خشک مصرف می‌شوند.

انواع زیادی از میوه‌ها و انواع توت‌های خشک دیگر (مانند موز خشک، گلابی، انبه، آناناس، توت‌فرنگی و غیره) و همچنین گوجه‌فرنگی خشک شده، فلفل دلمه‌ای و فلفل چیلی که معمولاً در دسته سبزیجات اگرچه در سنت غربی گوجه فرنگی یک سبزی تلقی می شود.

اما از نظر گیاه شناسی میوه ای است با محتوای قند (بیش از 50٪ گلوکز به اضافه فروکتوز، به ازای وزن خشک در گوجه فرنگی رسیده) که با اکثر میوه های معمولی قابل مقایسه است.

تولید جهانی پودر گوجه فرنگی میوه خشک آذر خشک شده  با اسپری 50000 تن در سال است. با این حال، به طور متناوب با رب گوجه فرنگی فراوان تر (تولید جهانی بیش از 30 میلیون تن در سال)

در تهیه سس، سوپ یا چاشنی گوجه فرنگی استفاده می شود و ردیابی سهم آن در محصولات خاص گوجه فرنگی دشوار است. استثناها.

  • منابع:
    1. Dried Fruit Intake and Cancer
  • تبلیغات: 
    1. چگونه با خوردن مغز گردو صاحب کودک باهوش شویم
    2. راز موفقیت مادربزرگی که 12 بار ازدواج کرده بود
    3. مزایا و معایب پوشیدن شلوار جین
    4. راه ساده زیستن اما شاد بودن جه چیزی می باشد؟

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.