چای 500 گرمی احمد که برای قرن ها از آن استفاده می شود، دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان پس از آب است.
این چای 500 گرمی احمد با طراوت است، در حالی که به دلیل داشتن کافئین متوسط، هوشیاری را افزایش می دهد.
علاوه بر نوشیدن، میتواند طعم بسیاری از غذاها، از تخممرغ آبپز گرفته تا شربت، از جمله ماهی پر شده با برگهای چای 500 گرمی احمد را نیز معطر کند.
ویژگی های چای 500 گرمی احمد: سرشار از آنتی اکسیدان؛ محتوای کافئین متوسط؛ در تامین آب مورد نیاز ما مشارکت می کند.
محافظت از سلول ها در برابر پیری؛ از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.
ارزش غذایی و کالری چای 500 گرمی احمد بسیار زیاد و قابل توجه است.
برای 100 میلی لیتر چای 500 گرمی احمد دم کرده، شیرین نشده: محتوای کالری آن تمسخر آمیز است (0.063 Cal / 100 ml).
تنها غنای آن از نظر آب نقطه قوت آن است بنابراین خاصیت ادرار آور غیرقابل انکار آن است.
فواید چای 500 گرمی احمد: چرا آن را بنوشیم؟ ما چای 500 گرمی احمد را به خاطر اثر محرک آن می شناسیم اما سرشار از فضیلت های دیگر است.
آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که از سلول های بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند.
دومی مولکول های بسیار واکنشی هستند که در ایجاد بیماری های قلبی عروقی، سرطان های خاص و سایر بیماری های مرتبط با پیری نقش دارند.
چای 500 گرمی احمد حاوی چندین پلی فنول، خانواده بزرگی از آنتی اکسیدان ها است که سه نوع اصلی آن کاتچین، تافلاوین و تیاروبیگین است.
محتوای پلی فنل چای 500 گرمی احمد بسته به عوامل مختلفی مانند آب و هوا، فصل، تنوع چای 500 گرمی احمد، تازگی آن و زمان دم کردن می تواند متفاوت باشد.
به طور کلی گفته می شود که چای 500 گرمی احمد سبز دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به چای 500 گرمی احمد سیاه است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.